Pozivamo Vas na događanje Torpedo Days koje će se održati 17. rujna 2021. godine s početkom u 14.30 sati u prostorima Proizvodnog parka Torpedo, Riječka razvojna agencija Porin d.o.o., Milutina Barača 60/I. kat, konferencijska dvorana.

Organizatori događanja su Grad Rijeka, Odjel gradske uprave za poduzetništvo, Riječka razvojna agencija Porin d.o.o. i Europe Direct Rijeka. Torpedo Days je događanje koje ističe promociju novih tehnologija pa je ovogodišnja tema spajanje novih tehnologija s različitim industrijama.

Sudionici događanja su predstavnici sveučilišta, javnog i privatnog sektora koji će imati priliku iznijeti svoja razmišljanja s obzirom na potrebe i mogućnosti razvoja primjenom novih tehnologija. Upravo zato je Proizvodni park Torpedo odlično mjesto za takvu raspravu gdje se potiče razvoj i primjena aditivnih tehnologija.

Na takvim postavkama se tijekom ovog događanja svečano potpisuje Ugovor o suradnji između Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i Riječke razvojne agencije Porin d.o.o.

Program Torpedo Daysa je sljedeći:

14.30 h – Svečano otvorenje

Dario Zorić, direktor Riječke razvojne agencije Porin d.o.o.

Goran Palčevski, zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke

14.40 h – Uvodno predavanje: Aditivna proizvodnja u industriji

Tomislav Breški, Končar – Električna vozila d.d.

15.00 h – Panel:  Spajanje novih tehnologija s industrijom

Voditelj panela na događanju Torpedo Days biti će Dražen Šimičević iz Vienna Business Agency, agencije koja je prvi kontakt za sva poduzeća koja pokušavaju izgraditi poslovanje u Austriji. 

Sudionici panela:

prof.dr.sc. Marina Franulović, Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci

– doc.dr.sc. Miro Hegedić, Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, Lean Startup Hrvatska 

Tomislav Breški, Končar – Električna vozila d.d. 

Dario Zorić, Riječka razvojna agencija Porin


16.00 h – Svečano potpisivanje ugovora o suradnji između Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i Riječke razvojne agencije Porin d.o.o.

16.10 h – Obilazak Proizvodnog parka Torpedo

16.30 h – Domjenak

Broj mjesta za sudionike je ograničen, prijave obavezne na [email protected]