PP Torpedo

Svečano otvorenje Proizvodnog parka Torpedo i završna tiskovna konferencija projekta “Rekonstrukcija i prenamjena Hale 14 u Tehnološko-edukacijski poduzetnički inkubator Proizvodni park Torpedo” će se održati u utorak, 22. prosinca 2020. s početkom u 10 sati, u prostorima Proizvodnog parka Torpedo, Rijeka, Milutina Barača 60 (konferencijska dvorana, 1. kat).

Proizvodni park Torpedo je nova poduzetnička infrastruktura u gradu Rijeci zahvaljujući prijavi  EU projekta „Rekonstrukcija i prenamjena Hale 14 u Tehnološko-edukacijski poduzetnički inkubator Proizvodni park Torpedo“ za kojeg je Grad Rijeka dobio bespovratna sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020., u visini od 19.293.474,63 kuna. Ukupna vrijednost projekta iznosi 22.691.480,39 kuna. Partner u projektu je Riječka razvojna agencija Porin d.o.o.

Uz programe inkubacije i post-inkubacije te mogućnost korištenja suvremene opreme iz područja aditivnih tehnologija, Proizvodni park Torpedo ulazi u sustav poduzetničkih inkubatora Grada Rijeke kao jedan od najvećih centara takve vrste u regiji. Po završetku prigodnih obraćanja, uslijedit će obilazak Proizvodnog parka Torpedo i tehnološkog laboratorija opremljenog specijaliziranom industrijskom opremom za 3D modeliranje, skeniranje i printanje.