Grad Rijeka i Hrvatska gospodarska komora organiziraju radionicu u sklopu EU projekta RESTART_4Danube (Danube Transnational Programme) s krovnom temom

Održiva prenamjena industrijskih zgrada

Radionica će se održati u srijedu, 16. lipnja 2021. s početkom u 11 sati u Proizvodnom parku Torpedo u Rijeci, M. Barača 60.

U skladu s temom, na radionici će biti prezentirani projekti Grada Rijeke u okviru kojih je izvršena obnova i prenamjena napuštenih industrijskih objekata, ili je proces regeneracije u tijeku: Energana – inkubator za kreativne tehnologije i IT industriju, Muzej Grada Rijeke, Proizvodni park Torpedo te Dječja kuća. Nakon prezentacija, organizirat će se rasprava na temu primjene 3D tehnologije u kreativnim industrijama u cilju prikupljanja prijedloga i ideja sudionika za doprinos razvoju kulturnih i kreativnih industrija u Rijeci, a potom je planiran obilazak pogona Proizvodnog parka Torpedo i njegovog tehnološkog laboratorija za aditivnu tehnologiju.
raspored

 

 

Prijava:

Zbog važećih epidemioloških mjera broj sudionika je ograničen, a prijava na radionicu obavezna te se vrši putem linka: Registracijski obrazac – Rijeka Policivil radionica.

 

Detaljnije: 
Pozivnica – Policivil radionica u Rijeci 16-06-2021

Program – Policivil radionica u Rijeci 16-06-2021