Održavanje radionica na temu Kreativne industrije i poduzetništvo
21. travnja 2015.
Novosti u projektu HINT-LAB
29. travnja 2015.
Prikaži sve

Predstavljamo: Novi vizualni identitet Riječke razvojne agencije Porin

S ponosom predstavljamo novi vizualni identitet naše agencije, koji ne uključuje samo novi dizajn loga već i potpunu preobrazbu naše web stranice koja donosi osvježavajuće i inovativne elemente tom vrlo važnom komunikacijskom kanalu. 

U kreiranju novog loga RRA Porin sudjelovao je Kreativni kolektiv Kombinat koji sačinjava skupina mladih nezavisnih profesionalaca čija je misija realizacija idejnih rješenja na kreativan i inovativan način. Suradnjom s Kombinatom željeli smo u stvaralački proces uključiti kreativnu snagu mladih umova koji su jedan od temeljnih elemenata društvenog i ekonomskog razvoja. 

Isti pristup imali smo pri odabiru partnera za kreiranje nove web stranice, riječkog kreativnog tima Radionica. Taj mladi tim stručnjaka za moderne tržišne komunikacije je mobilizacijom svojih kreativnih ideja podignuo dizajnerski standard naše baze na webu i otvorio joj potpuno novu dimenziju. 

Želimo postići vizualnu komunikaciju koja odražava neke od naših temeljnih vrijednostiinovaciju i razvoj, te ujedno i strateški fokus na budućnost i standarde novih tehnologijaNovi logo i web stranica agencije komuniciraju poruku suvremenosti unutar konteksta globalnih trendova i sve zahtjevnijih promijena kojima se nužno prilagoditi, kako na lokalnom, tako i na globalnom nivou. 

Novi vizualni identitet RRA Porin razbija dosadašnje konvencije dizajna i uporabe novih medija, te na taj način simbolizira novi početak i pogled u budućnost. Smatramo da će uspješno predstavljati našu viziju koju neprestano potiču novi izazovi i promjene, te ciljeve koje želimo ostvariti kombinirajući iskustvo i spremnost na kontinuirano zajedničko učenje.

Ovdje možete preuzeti grafičke standarde vizualnog identiteta RRA PORIN.