Osnažite svoje poslovanje uz Fond za MSP-ove
1. rujna 2021.
Najava: Torpedo Days – događanje koje povezuje različite industrije i akademski sektor s novim tehnologijama
7. rujna 2021.
Prikaži sve

POZIV NA PREDSTAVLJANJE Otvorenog poziva za prikupljanje ideja povezanih s baštinom riječke luke

Pozivamo Vas na predstavljanje Otvorenog poziva za prikupljanje ideja povezanih s baštinom riječke luke koje će se održati u utorak, 7. rujna 2021. s početkom u 14 sati u prostorima Proizvodnog parka Torpedo – Riječka razvojna agencija Porin d.o.o., Milutina Barača 60, konferencijska dvorana, I. kat.

Otvoreni poziv za prikupljanje ideja povezanih s baštinom riječke luke je jedna od aktivnosti Riječke razvojne agencije Porin d.o.o. kao partnera u projektu TEMPUS. Cilj nam je ukratko predstavit projekt TEMPUS te sadržaj Otvorenog poziva, potencijalne prijavitelje, virtualnu izložbu myportheritage.eu na koju se vezuju teme ideja, koristi i nagradu za izabrane ideje i slično. 

Ovaj poziv je namijenjen svima onim poduzetnicima i organizacijama iz različitih sektora koji žele doprinijeti razvoju svojih ideja bez obzira jesu li postojeći ili novi dionici.

Otvoreni poziv za prikupljanje ideja povezanih s lučkom baštinom Rijeke objavljen je srpnja 2021. na web stranici Riječke razvojne agencije Porin d.o.o. i traje do 19. rujna 2021.

KONTAKT: Doris Sošić – 098 368 385 – [email protected]

Projekt TEMPorary USes as start-up actions to enhance port (in)tangible heritage – TEMPUS (Privremene uporabe kao početne akcije za poboljšanje lučke (ne)materijalne baštine) je u provedbi, a uz Riječku razvojnu agenciju Porin d.o.o. ostali riječki partneri su Grad Rijeka i Pomorski i povijesni muzej Hrvatskoj primorja Rijeka, a sufinanciran je sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj iz Programa Interreg V-A Italija-Hrvatska.