U sklopu Akcijskog plana za mlade grada Rijeke za 2021. godinu, Grad Rijeka – Odjel za poduzetništvo organizira online predavanje namijenjeno studentima na temu ‘Poduzetnik početnik‘.

Predavanje će održati direktor Riječke razvojne agencije Porin g. Dario Zorić, u ponedjeljak, 29. studenog 2021. s početkom u 14 sati. Na predavanju će biti riječi o tome kako svoju poslovnu ideju pretvoriti u profitabilan biznis, kako prepoznati tržište i učinkovite prodajne kanale, koji pravni oblik poslovnog subjekta odabrati, te kako sve to financirati. Cilj online susreta je pružiti relevantne informacije studentima koji razmišljaju ili imaju namjeru pokrenuti poduzetničku inicijativu. Predviđeno vrijeme trajanja je do 15,30 sati, a u okviru istog osigurano je i vrijeme za pitanja sudionika i raspravu.

Zainteresirani studenti, ali i drugi mladi, svoje sudjelovanje mogu osigurati prijavom na poveznicu registracija sudionika. Rok za prijavu je 28. studenog 2021., a svim prijavljenima poveznica na online predavanje bit će pravovremeno poslana na email adrese.