Edukacija ”Osnove 3D printa i 3D modeliranja”
28. kolovoza 2018.
Opremanje Proizvodnog parka Torpedo – objava savjetovanja
7. rujna 2018.
Prikaži sve

Održan prvi sastanak partnera projekta INSPIRACIJA – Revitaliuzacija industrijske baštine za proboj turizma u Trbovlju, Slovenskoj Bistrici, Labinu i Rijeci (kick of meeting)

Občina Trbovlje, kao vodeći partner, bila je domaćin početnog sastanka koji se održao u njihovim prostorima 28.-29. rujna 2018. godine. Sastanku su sudjelovali svi predstavnici partnera na projektu: Občina Trbovlje, RIC Slovenska Bistrica, Turistička zajednica grada Labina, Labin Art Express XXI, Riječka razvojna agencija Porin d.o.o., Naj tura d.o.o. i Muze d.o.o. Sastanku su sudjelovali predstavnici Isrkriva d.o.o. i suradničke insitutucije Občine Trbovlje na projektu

Gradonačelnica Općine Trbovlje, Jasna Gabrič, pozdravila je prisutne. Vodeći partner  predstavio je sve aktivnosti i proračun projekta, a svaki je partner  predstavio svoj dio aktivnosti i značaj za projekt.

Projekt INSPIRACIJA odobren je iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoja u okviuru Programa suradnje Interreg V-A Slovnija-Hrvatska u visini od 1.503.000,00 EUR-a. Projekt je započeo s provedbom 1. kolovoza 2018., a trajat će do 31. siječnja 2021. godine.

Drugi dio sastanka odnosio se na obilazak svih značajnih objekata koji će Občina Trbovlje uključiti u projekt, a to je Delavski dom Trbovlje i virtualni muzea rudarstva – 4. dritl te mjesto Kum i crkvu sv. Neže.

btr

Webp.net-resizeimage (2)