Riječka razvojna agencija Porin sudjelovala na MIT COVID-19 Challenge – India: Turning the Tide
31. kolovoza 2020.
BizHack Startup Caffe – Griješim, dakle učim: Domaći poduzetnici dijele svoje uspone i padove
10. rujna 2020.
Prikaži sve

Natječaj za izbor osoba s područja Primorsko – goranske županije čiji će se razvoj inovacija sufinancirati bespovratnim poticajnim sredstvima u 2020.

 

PGŽ

 

Primorsko-goranska županija putem Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj, tradicionalno, od 1995. raspisuje Natječaj za izbor osoba s područja Primorsko – goranske županije čiji će se razvoj inovacija sufinancirati bespovratnim poticajnim sredstvima. Ove godine osigurano je 100.000,00 kuna bespovratnih poticajnih sredstava koje se planira rasporediti za razvoj najbolje ocijenjenih inovacija.

Dana  31. kolovoza 2020. na Internet stranicama Primorsko-goranske županije objavljen je Natječaj za izbor osoba s područja Primorsko – goranske županije čiji će se razvoj inovacija sufinancirati bespovratnim poticajnim sredstvima u 2020. Rok za podnošenje prijava s prilozima je zaključno s danom 30.  rujna  2020. (srijeda).

Ostale detalje možete pročitati ovdje: https://www.pgz.hr/projekt_program/razvoj-inovacija-sufinanciran-bespovratnim-sredstvima/  .