Bilo da ste student, srednjoškolac, poduzetnik ili samo zainteresirani za tehnologiju 3D printa i 3D modeliranja, edukacija o osnovama 3d printa u trajanju od 30h pomoći će vam da ovladate osnovnim vještinama potrebnim za izradu funkcionalnih trodimenzionalnog modela koji će poboljšati vašu svakodnevnicu!

***
Želite li implementirati tehnologiju 3D printa u vaše poduzeće ili obogatiti vaš životopis te biti ispred konkurencije ili samo steći nova znanja o tehnološkom napretku, ova edukacija namijenjena je za vas.
Saznati ćete kako 3D tehnologija olakšava svakodnevni život te ćete naučiti sve o tehnologiji 3D printa. Svi polaznici educirati će se na primjerima primjene 3D tehnologije iz stvarnog života, a praktičnoj nastavi uvelike će doprinijeti HD 3D printer i 3D skener koji se nalaze u radionici.

***
Edukacija se održava u vrhunsko opremljenoj informatičko – tehničkoj radionici Riječke razvojne agencije Porin, a predavači su eksperti i iskusni profesionalci specijalizirani za područje 3D modeliranja i 3D printa.
Nakon edukacije, polaznik stječe certifikat o završenoj edukaciji u trajanju od 30h, o osnovama 3D printa i 3D modeliranja, koji mu jamči otvorena vrata u svijet novih tehnologija.

Edukacija počinje 10. listopada a točni termini će se utvrditi s prijavljenim polaznicima. Prijave traju do 2. listopada, a cijena edukacije iznosi 2.500,00 kn (popust na jednokratno plaćanje od 10%)
Prijava i informacije na 051 / 634 – 333 ili mailom na [email protected]

 

DSC04686