EIT Manufacturing hub panel 2020

Hrvatska proizvodna poduzeća, prvenstveno MSP-ovi, dosad nisu sudjelovala u razvoju inovacija intenzitetom koji bi bio usporedan s europskim prosjekom. Kako bi to promijenile, određene jedinice lokalne samouprave osnovale su centre koji će biti direktna podrška u inovacijskim procesima lokalnim poduzetnicima u sektoru proizvodnje. Direktor Porina Dario Zorić sudjelovao je kao panelist na događaju “Transfer tehnologije i trostruka uzvojnica” 1.  prosinca 2020. gdje je prezentirao lokalnu podršku razvoja inovacija u proizvodnji te ostale usluge Proizvodnog parka Torpedo. Ovaj događaj je dio serije Technology Transfer Insights seminara koje Sveučilište u Zagrebu organizira kao EIT Manufacturing Hub u Hrvatskoj.

 

Najbolje dočarava događaj komentar jednog od polaznika: “Čestitke svima uključenima u ovaj događaj, od organizatora do panelista. Hvala na podijeljenim iskustvima i znanju – mišljenja sam da smo dobili puno korisnih, konkretnih informacija!”

 

Osvrt na događaj:  http://cirtt.unizg.hr/osvrt-na-dogadaj-transfer-tehnologije-i-trostruka-uzvojnica-lokalna-podrska-razvoju-inovacija/ .