Edukacija ”Osnove 3D print i 3D modeliranje”

Zanima Vas 3D print i 3D modeliranje?

Želite ići u korak sa tehnologijom, vremenom i konkurencijom?

Bilo da ste student, srednjoškolac, poduzetnik ili samo3D print zainteresirani za tehnologiju 3D printa i 3D modeliranja, edukacija ”Osnove 3D printa I 3D modeliranja” u trajanju od 35h pomoći će Vam da ovladate vještinama potrebnim za izradu funkcionalnih trodimenzionalnih modela koji će poboljšati Vašu svakodnevnicu!

Želite li implementirati tehnologiju 3D printa u vaše poduzeće? Obogatiti vaš životopis te biti ispred konkurencije? Ili samo steći nova znanja o tehnološkom napretku, ova edukacija namijenjena je za vas. Saznati ćete kako 3D modeliranjem, 3D skeniranjem te potom 3D printom olakšati svakodnevnicu i unaprijediti poslovanje.

Svi polaznici educirati će se na primjerima primjene 3D tehnologije iz stvarnog života, a praktičnoj nastavi uvelike će doprinijeti  3D printeri i 3D skener koji se nalaze u radionici. Savladajte vještine 3D modeliranja i 3D printa te steknite vrijedna znanja o tehnologiji budućnosti.3d modeliranje

Edukacija se održava u vrhunski opremljenoj informatičko – tehničkoj radionici Riječke razvojne agencije Porin, a predavači su eksperti i iskusni profesionalci specijalizirani za područje 3D modeliranja i 3D printa.

Nakon edukacije, polaznik stječe certifikat o završenoj edukaciji u trajanju od 35h, o 3D printu i 3D modeliranju, koji mu jamči otvorena vrata u svijet novih tehnologija.

Cijena edukacije iznosi:

3.400,00 kuna za zaposlene

2.700,00 kuna za studente i nezaposlene

Za uvjete plaćanja, ostvarivanje popusta,

prijave, termine i dodatne informacije

kontaktirajte nas na

tel. 051 / 634 – 333

mob. 098 310 391

e-mail: [email protected]

Broj mjesta je ograničen, a rok za prijave je 23. svibnja, 2016.

Program edukacije preuzmite ovdje.