EDUKACIJA

Zanima Vas 3D print i 3D modeliranje?

Želite ići u korak sa tehnologijom, vremenom i konkurencijom?

Bilo da ste student, srednjoškolac, poduzetnik ili samo3D print zainteresirani za tehnologiju 3D printa i 3D modeliranja, edukacija ”Osnove 3D printa I 3D modeliranja” u trajanju od 30h pomoći će Vam da ovladate osnovnim vještinama potrebnim za izradu funkcionalnih trodimenzionalnih modela.

Želite li implementirati tehnologiju 3D printa u vaše poduzeće? Obogatiti vaš životopis te biti ispred konkurencije? Ili samo steći nova znanja o tehnološkom napretku, ova edukacija namijenjena je za vas. Saznati ćete kako 3D modeliranjem, 3D skeniranjem te potom 3D printom olakšati svakodnevnicu i unaprijediti poslovanje.

Svi polaznici educirati će se na primjerima primjene 3D tehnologije iz stvarnog života, a praktičnoj nastavi uvelike će doprinijeti  3D printeri i 3D skener koji se nalaze u radionici. Savladajte vještine 3D modeliranja i 3D printa te steknite vrijedna znanja o tehnologiji budućnosti.3d modeliranje

Edukacija se održava u vrhunski opremljenoj informatičko – tehničkoj radionici Riječke razvojne agencije Porin, a predavači su eksperti i iskusni profesionalci specijalizirani za područje 3D modeliranja i 3D printa.

Nakon edukacije, polaznik stječe certifikat o završenoj edukaciji u trajanju od 30h, o Osnovama 3D printa i 3D modeliranja, koji mu jamči otvorena vrata u svijet novih tehnologija.

Cijena edukacije iznosi:

3.000,00 kuna za zaposlene

2.500,00 kuna za studente i nezaposlene

Za uvjete plaćanja, ostvarivanje popusta, prijave, termine i dodatne informacije kontaktirajte nas na:

051 / 634 – 333 

098/310-391

ili na [email protected]

Broj mjesta je ograničen, a rok za prijave je 20.veljače, 2017.