Uvodna konferencija projekta “Izgradnja i opremanje Poduzetničkog inkubatora Ragan” u Novalji
5. veljače 2020.
Popis usluga Riječke razvojne agencije Porin
6. veljače 2020.
Prikaži sve

Besplatna edukacija “Poslovanje u digitalnom dobu – Izrada internetske stranice i vizualnog identiteta za novoosnovana poduzeća”

Besplatna edukacija “Poslovanje u digitalnom dobu – Izrada internetske stranice i vizualnog identiteta za novoosnovana poduzeća” namijenjena je nezaposlenim osobama koje su u postupku pokretanja poslovanja i namjeravaju se samozaposliti te na tržištu ponuditi svoje usluge ili robe. Tijekom edukacije naučit ćete što znače kratice poput CSS-a, CMS-a, kako izraditi i uređivati internetsku stranicu za vaše poduzeće te o čemu razmišljati prilikom pripreme sadržaja za istu. U drugom dijelu edukacije, razvit ćete vizualni identitet za svoju poslovnu ideju, knjigu standarda te oblikovanje promotivnih materijala koje ćete koristiti prilikom plasiranja vaših usluga i roba na tržište. Edukaciju zajedno vode iskusni informatičar i grafički dizajner koji će sigurno imati puno dobrih savjeta i trikova koje će podijeliti s polaznicima.

Četverodnevna edukacija održat će se 18., 20., 25. i 27.  veljače, od 9:00 do 16:00 sati. Za prijavu je potrebno poslati mail na [email protected] najkasnije do petka, 14. veljače. Edukacija je dio aktivnosti projekta LO.PA.Z. PLUS financiranog iz Europskog socijalnog fonda. Detaljnije možete pronaći ovdje: https://www.lpz-pgz.com/izradi-internetsku-stranicu-i-vizualni-identitet-za-svoju-poslovnu-ideju-2/.