Postani sudionik 4. generacije edukacije ”Mi znamo kako”
30. studenoga 2015.
Indikativni godišnji plan objave natječaja za 2016. godinu iz Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija” 2014. – 2020.
8. siječnja 2016.
Prikaži sve

Javni poziv za prikupljanje projekata i projektnih ideja u svrhu izrade Lokalne razvojne strategije LAG-a ”Terra liburna”

Ukoliko imate projekte ili projektne ideje koje mogu doprinijeti ruralnom razvoju na području LAG-a “Terra liburna”, koji obuhvaća jedinice lokalne samouprave: Mošćenička Draga, Lovran, Opatija, Matulji, Kastav, Klana, Viškovo i Jelenje, a da su u skladu preporučenim ciljevima, prioritetima i mjerama ruralnog razvoja, molimo vas da ispunite obrazac u prilogu, kako bi isti postali dio Lokalne razvojne strategije (LRS) LAG-a za razdoblje 2014-2020, te kako bi za iste na taj način mogli osigurati financiranje iz Programa ruralnog razvoja RH.

Vaši Prikupljeni projekti postati će dio baze razvojnih projekata Strategije lokalnog razvoja LAG-a “Terra liburna”, te će se temeljem kriterija ocjenjivanja kreirati lista projekata za financiranje, implementaciju i provedbu. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da uključe svoj projekt i prijave svoje projektne ideje.

Potpuni Javni poziv

Obrazac projektne ideje