Ove godine po jedanaesti puta održava se Tjedan cjeloživotnog učenja, u čemu je Narodno učilište – ustanova za obrazovanje i kulturu u Rijeci regionalni koordinator događanja, koje će se održati u tjednu od 2. do 8. listopada, uz pokroviteljstvo Grada Rijeke. U sklopu tjedna održava se i Sajam cjeloživotnog učenja, u utorak, 3. listopada, od 11 do 18 sati.

Ovom prilikom želim Vas pozvati da se organiziranjem različitih aktivnosti tijekom ove manifestacije svakako uključite u realizaciju Tjedna cjeloživotnoga učenja. Time ćemo zajednički pridonijeti povećanju informiranosti javnosti o važnosti cjeloživotnog učenja i motiviranju građana za učenje bez obzira na dob, razinu obrazovanja, radni status i sve druge okolnosti.

Nadam se da ćete se aktivno uključiti u ovaj projekt i time omogućiti da Rijeka svojim domaćinstvom i pokroviteljstvom ponovno kvalitetno obilježi Tjedan cjeloživotnoga učenja. Za sve dodatne informacije, kontakt je gospođa Heni Strčić, e-mail [email protected], tel. 332- 758.