Pokrenuli ste vlastiti posao kako biste imali slobodu raditi što želite i kada želite, svi rezultati ovise o vama ali primjećujete da odgađate u odrađivanju određenih zadataka koje su Vam ključne za poslovanje i to utječe na vaše rezultate.

Željeli biste to staviti pod kontrolu ali ne znate od kuda krenuti?

Ne poduzimanje akcija u poslovanju je jedan od vodećih faktora neuspjeha u poslovanju i jedan od najtežih problema za riješiti.

Zašto? Jer je to unutarnja igra – sebe protiv sebe!

 

Razlozi su različiti:

– previše različitih zadataka u danu koje vas ostavljaju preopterećenima i bez energije, svi ti zadatci izgledaju Vam jednako važni i niti jedan ne možete izbjeći

– nikako ne možete uhvatiti raspored koji je učinkovit i koji vam odgovara

– uporno izbjegavate zadatke koji su vam dosadni ili nisu vaša jača strana jer ste pokrenuli vlastiti posao da biste uživali radeći ono što volite

– izbjegavate nove projekte jer ne znate kako ćete ih „ugurati“ u već postojeće obaveze

– ne volite strukturu i konzervativan način poslovanja i više ste kreativan tip, ali uviđate da vam je potrebna neka vrsta organizacije

– određeni zadatci su toliko kompleksni da ne znate kao ih sažeti i pretočiti u jednostavne korake

– ne možete se oduprijeti osjećaju odugovlačenja (svi razumni razlozi zašto da ne napravite određeni zadatak i osjećaj protiv kojega se ne znate izboriti)

– ne ulazite u akcije bez da imate sve spremno – perfekcionist ste i ne možete si pomoći (…i to se zna odužiti na tjedne, mjesece, čak ponekad na godine)

– imate osjećaj da sami sebe sabotirate a ne razumijete zašto se to događa, vjerujete da ste vi jednostavno takav tip osobe i da organizacija nije vaša jača strana

– nemate vremena posvetiti se rješavanju tog problema, niti znate od kuda biste počeli – pa ga niti ne rješavate

– najčešći skriveni uzrok odugovlačenja u poslu je da radimo krive stvari, na krivi način i u krivo vrijeme, manjak rezultata smanjuje nam motivaciju i povećava odugovlačenje

– teško vam je donositi brze odluke, jer kada nešto odlučite vrlo ste predani tome – i ne želite pogriješiti!

Ukoliko ste se pronašli u opisu ovih razloga, ova radionica je za Vas!!

Radionica je aktivna, kako bi vam osigurala vještine koje možete odmah početi primjenjivati u svakodnevnom poslovanju. Sigurna sam da već imate previše informacija i želite konkretna rješenja za Vaš specifičan problem.

 

Radionica se bavi temama:

1. Kako prepoznati prave razloge vašeg odgađanja kako biste ih mogli uspješno ukloniti te sačuvati vlastitu energiju za konstruktivne akcije koje donose rezultate. Ukoliko ne znate u čemu je stvarni problem, teže ga je riješiti!

2. Kako uvijek imati proces za brzo donošenje odluka.
3. Dobiti ćete jednostavan alat za učinkovito nošenje sa osjećajem preopterećenosti te proces kako izaći iz tog stanja.
4. Strah, nervoza, anksioznost, umor.  Naučiti ćete jednostavan alat kako se nositi sa negativnim osjećajima koji vas usporavaju na vašem putu kako biste uvijek mogli biti u stanju visoke efektivnosti. Možete ga koristiti bilo kada i bilo gdje kako biste se povezali sa svojom osobnom moći.
5. Naučiti ćete što je uistinu neophodno u uspješnom poslovanju, kako ne biste radili krive stvari u krivo vrijeme, na krivi način.
6. Radionica je visoko individualizirana te ćete imati mogućnost da se ustanovi konkretan i najveći problem u vašem slučaju te da dobijete specifično rješenje baš za vas.
Odlaganje akcije je uzrok zašto većini poduzetnika izmiče uspjeh i nikako ne uspijevaju doći na razinu uspješnosti zbog koje su i pokrenuli vlastiti posao.

Pridružite nam se na ovoj interaktivnoj radionici i promijenite to!

…nemojte sada i to odgađati 😉
Uzmite 2 minute i prijavite se sada!

 

Predavač je Milena Grozdanić, dipl.oec. koja se posljednje 3 godine intenzivno bavi proučavanjem podizanja ljudskog potencijala pomažući poduzetnicima da obavljaju vlastiti posao na visokom stupnju performansi. Trenutno njezin fokus je prokrastinacija u poduzetništvu (odgađanje obavljanja ključnih obaveza) te poticanje poduzetnika na poduzimanje strateških akcija unutar njihovog poslovanja.

 

Datum i vrijeme održavanja: 02.10.2019. u 13,00 sati
Mjesto održavanja: Riječka razvojna agencija Porin
Trajanje: od 13,00 do 16,00 sati
Rok za prijavu: 1.10.2019. do 16 sati ili do popunjavanja mjesta
Prijave na: [email protected] 

Broj polaznika: 12

Kotizacija: NE PLAĆA SE

 

Radionica je organizirana u sklopu 13. Tjedna cjeloživotnog učenja (30. rujna – 6. listopada 2019.). Tjedan cjeloživotnog učenja je nacionalna obrazovna kampanja, čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja i obrazovanja. Radi se o UNESCO-ovoj inicijativi koja je pokrenuta 1999. godine, a svake godine obilježava se u brojnim zemljama na svim kontinentima kako bi se senzibilizirala javnost za cjeloživotno učenje, promicala kultura učenja te potaknula osobna motivacija. Detaljnije možete pogledati ovdje: http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/ .