Otvoreni novi natječaji u području Informacijskih i komunikacijskih tehnologija
23. kolovoza 2019.
inovacije
Natječaj za radno mjesto – Koordinator za inkubatore proizvodnih djelatnosti i tehnološkog laboratorija
3. rujna 2019.
Prikaži sve

Poziv na besplatne radionice i savjetovanje u sklopu projekta „Podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina na ruralnom području Primorsko – goranske županije“

Porin-PGZ

Riječka razvojna agencija Porin d.o.o., potporna institucija Grada Rijeke Vas poziva da se prijavite na besplatne radionice i savjetovanje u sklopu projekta „Podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina na ruralnom području Primorsko – goranske županije“. Radionice će se održavati na 4 lokacije: u gradovima Krku, Rabu, Malom Lošinju i Delnicama.

 

Cilj projekta je podići razinu poduzetničkih znanja i vještina nezaposlenih osoba, poduzetnika i drugih stručnih kadrova uz poseban naglasak na mlade poduzetnike te djelatnosti sa višom razinom dodane vrijednosti edukacijama, radionicama i savjetovanjima namijenjenim s ciljem jačanja konkurentnih sposobnosti poduzetnika i obrtnika, povećanja broja novih poduzeća, povećanja stope preživljavanja poduzeća te rasta i razvoja dionika malog gospodarstva na ruralnom području Primorsko – goranske županije.

Projekt je financiran sredstvima Primorsko-goranske županije iz  „Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017.-2020.“ za razvoj malog gospodarstva u 2019. godini, mjera 3.1.1. „Stjecanje znanja i vještina za nezaposlene osobe, poduzetnike početnike te ostale poduzetnike i stručne kadrove u gospodarstvu“  koji je usmjeren ka poboljšanju društvene i socijalne uključenosti te gospodarskom razvoju, posebice naglašavajući Prioritet 3.1. – prijenos znanja i uključivanje svih skupina u društvo i gospodarstvo.

 

Ciljne skupine: nezaposlene osobe evidentirane u HZZ-Područni ured Rijeka; studenti; mladi (potencijalni poduzetnici i/ili koji su podnijeli zahtjev za korištenje sredstava za poticanje zapošljavanja HZZ-u); poduzetnici malog gospodarstva registrirani u RH sukladno važećem Zakonu o poticanju razvoja malog gospodarstva.

 

Detaljnije informacije po gradovima možete pronaći ovdje:

Delnice 10. rujna 2019. s početkom u 10 sati

Krk 18. rujna 2019. s početkom u 10 sati

 

Za sve dodatne upite o radionicama ili savjetovanju molimo Vas da se javite na e-mail adresu [email protected] ili na brojeve: 051 634 331 i 098 310 391 .