Znate li što je hackathon? Jeste li čuli za koprivničko hackathon natjecanje – CODEFEST?

 

Po uzoru na uspješan prošlogodišnji CODEFEST Koprivnički poduzetnik d.o.o., poduzeće koje upravlja Poduzetničkim inkubatorom Koprivnica ove godine organizira 2. po redu hackathon natjecanje i okuplja mlade programere, studente i srednjoškolce koji će zadane probleme i izazove rješavati programiranjem. Budući da je tema natjecanja vezana uz energetiku i inovativna energetska rješenja, RWE Hrvatska sudjeluje kao podržavatelj i lokalni partner ovog događaja.

 

ŠTO: ENERGY CODEFEST u Koprivnici s temom inovativna energetska rješenja

TKO: mladi programeri, studenti i srednjoškolci

MJESTO I VRIJEME RADNJE: Dom mladih Koprivnica, Ul. Hrvatske državnosti 10. Koprivnica, petak 19. svibnja, početak u 16:00 sati

ZAŠTO: prihvatite izazov, radite u timu, ponudite inovativno rješenje zadatka i osvojite vrijedne nagrade ili potpisivanje ugovora i nastavak suradnje s RWE poznatom kompanijom u energetskom sektoru.

Na prošlogodišnjem CODEFESTU je sudjelovalo 24 natjecatelja, sveukupno 8 timova iz Koprivnice, Križevaca, Osijeka, okolice Zagreba i drugih krajeva Hrvatske. Ove godine su zadaci kompleksniji, a očekivanja mnogo veća. Ako ste programer, developer, ili vas jednostavno zanima sve u vezi IT-a i “kužite” se u sve što ima veze s računalom, prihvatite izazov i prijavite se.

Sudjelovanjem na ENERGY CODEFESTU dobivate iskustvo, druženje s članovima tima i ostalim sudionicima. Uz to, imate mogućnost povezivanja s mentorima i potencijalnim poslodavcima koji će vas zamijetiti te vam je tako olakšan ulazak u svijet poduzetništva.

 

Na našoj web stranici http://www.inkubator.info/codefest/ i Facebook profilu https://www.facebook.com/Koprivni%C4%8Dki-poduzetnik-doo-Poduzetni%C4%8Dki-inkubator-1875474962677937/ možete saznati sve informacije o nagradama te uvjetima i načinu prijave na ENERGY CODEFEST.