U prostorima Grada Rijeke 26. siječnja 2018. održan je 4.  partnerski sastanak projektnog tima za EU projekt Rekonstrukcija i prenamjena postojeće Hale 14 u Tehnološki-edukacijski poduzetnički inkubatora Proizvodni park Torpedo.  Članovi projektnog tima raspravljali su o provedenim aktivnostima proteklog razdoblja koje su se odnosile na upravljanjem projekta, pripremu i provedbu postupka javne nabave za rekonstrukciju objekta Hale 14 te o aktivnostima promidžbe i vidljivosti.

 

Prvo izvješće o napretku projekta /ZNS1/ nije prihvaćeno radi činjenice da posredničko tijelo, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta je krivo obračunalo vrijednosti sata rada za projektni tim. Očekuju se daljnje informacije posredničkih tijela za daljnju izradu kvartalnih izvješća i ponavljanje zahtjeva po prvom izvješću.

 

Istaknuta je važnost izrađene dokumentacije za objavu nadmetanja u postupku javne nabave za radove na rekonstrukciji i prenamjeni Hale 14 koja je proslijeđena na provjeru posredničkom tijelu SAFU. Dobiveni su komentari koji se uglavnom odnose na rokove za savjetovanje do 2. veljače 2018. Odmah nakon toga slijedi objava poziva za nadmetanje putem Elektroničkog oglasnika javne nabave. Izražena je bojazan o kašnjenju početka radova nakon provedene procedure izbora izvođača.

 

Članovima projektnog tima predstavljena je prva verzija letka o projektu te bloka i kemijske olovke s otiskom donatora. Predložilo se skraćivanje teksta za letak.

 

IMG_4964