Poziv na konferenciju za medije – LO.PA.Z. PLUS
8. listopada 2020.
Climathon Rijeka 2020 – prijave u tijeku!
30. listopada 2020.
Prikaži sve

Javni poziv za ulazak poduzetnika u program Inkubacije, Post-inkubacije i Akceleracije u Poduzetničkom inkubatoru za uslužne djelatnosti Torpedo

RRA_Porin_LOGO

Predmet Javnoga poziva za ulazak poduzetnika u program Inkubacije, Post-inkubacije i Akceleracije u Poduzetničkom inkubatoru za uslužne djelatnosti Torpedo je podnošenje prijava za ulazak poduzetnika u program Inkubacije, Post-inkubacije i Akceleracije u Poduzetničkom inkubatoru za uslužne djelatnosti Torpedo.

Jedinična cijena zakupa utvrđuje se mjesečno prema djelatnosti koja će se u prostoru obavljati sukladno Pravilniku o utvrđivanju zakupnine i djelatnosti Grada Rijeke („Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 26/13, „Službene novine Grada Rijeke“ broj 2/15, 1/16, 5/18). Poduzetnički inkubator za uslužne djelatnosti Torpedo nalazi se na adresi Milutina Barača 62 i 66 te tako pripada u Zonu 3.

 

Detaljnije možete pronaći ovdje:

Javni poziv  za ulazak poduzetnika u program Inkubacije, Post-inkubacije i Akceleracije u Poduzetničkom inkubatoru za uslužne djelatnosti Torpedo (PIU Torpedo)

Prijavni obrazac – PIU Torpedo

Izjava o korištenim potporama male vrijednosti 2020

 

Ostali dokumenti:

Pravilnik o radu PIU Torpedo

Kućni red PIU Torpedo

Programi inkubatora

Pravilnik o ocjenjivanju prijava za ulazak u inkubator
Sve dodatne informacije u vezi s ovim javnim pozivom te dokumentacijom za podnošenje prijave mogu se dobiti svakog radnog dana od Riječke razvojne agencije Porin d.o.o. u vremenu od 8:00 do 16:00 sati na telefonski broj: +385 51 634 330.