Koprivnički poduzetnik
Koprivnički poduzetnik – Poziv na ENERGY CODEFEST
18. travnja 2017.
lizp
Poziv na informativnu radionicu – Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III
21. travnja 2017.
Prikaži sve

Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih subvencija poduzetnicima Grada Rijeke

rijeka-logo-desktop

Grad Rijeka objavljuje Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih subvencija subjektima malog gospodarstva, koji obuhvaća devet mjera usmjerenih na razvoj i unaprjeđenje konkurentnosti riječkih poduzetnika.

Kriteriji za dodjelu nepovratnih subvencija te informacije o potrebnoj dokumentaciji za prijavu nalaze se u tekstu Javnog poziva.

Bitna novina u odnosu na prijave iz ranijih godina je da ove godine prijavitelji prijavu podnose u on-line obliku te da se mogu prijaviti na samo jednu od 9 ponuđenih mjera Javnog poziva.
Pored toga, prijavitelji ove godine ne dostavljaju rješenje o upisu u odgovarajući registar upisa i moraju voditi računa da minimalni iznos pojedinačnog računa kojeg prilažu mora biti isti ili veći od 500,00 kuna bez PDV-a.

Prijave na Javni poziv zaprimaju se od dana 25. travnja 2017. godine u 8 sati.
U proračunu Grada Rijeke u 2017. godini za realizaciju ovog Javnog poziva osigurano je 2 milijuna kuna.

Poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 30. srpnja 2017. godine.

Lista korisnika koji ostvare pravo na subvencije po ovom Javnom pozivu, objaviti će se na web stranici Grada Rijeke, a obavijest o tome korisnicima će se dostaviti putem e-mail-a, upisanog u obrazac prijave.

Za više informacija pogledajte na https://www.rijeka.hr/javni-poziv-podnosenje-prijava-dodjelu-nepovratnih-subvencija-poduzetnicima-grada-rijeke/ te nam se slobodno obratite na kontakt mail:

[email protected]