U četvrtak 07. veljače 2019. godine RRA Porin organizira radionicu na temu “Organizacija, planiranje i upravljanje vremenom“. Radionica će se održati od 12 do 15 sati, na adresi RRA Porin, Milutina Barača 62 (Rijeka), 1.kat. Na ovoj radionici naučiti ćete kako da savladate alate, tehnike i pravila dobrog upravljanja vremenom te kvalitetno određivati ciljeve i prioritete.
Glavni cilj radionice je naučiti polaznike da pojednostave organizaciju i planiranje svojeg vremena, identificiraju i uklone kradljivce vremena, postave granice prema drugima u pogledu zahtjeva za njihovim vremenom, nauče bolje organizirati aktivnosti, razlikovati bitno od hitnog i rješavati više važnih zadataka tijekom dana te da tako poboljšaju izvršavanje svojih ciljeva.

Radionicu će voditi Dario Zorić, direktor Riječke razvojne agencije Porin, s višegodišnjim iskustvom kao poslovni savjetnik i poslovni trener iz područja leadershipa, managementa i osobnog razvoja radeći u Americi, Aziji i Europi. Član je Hrvatske udruge za upravljanje projektima (CAPM), Svjetske asocijacije projektnih managera (IPMA) i Lehigh University Alumni Association (LUAA).

 

Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti kako bolje organizirati, planirati i upravljati svojim vremenom te svojim prioritetima.

Zbog bolje organizacije molimo da prijavu izvršite na email: [email protected] do srijede 06. veljače 2019. godine do 10 sati.

Radionica je besplatna za sve sudionike.