U srijedu, 20. ožujka 2019. godine RRA Porin organizira radionicu na temu “Prezentacijske i komunikacijske vještine“. Radionica će se održati od 12 do 15 sati, na adresi RRA Porin, Milutina Barača 62 (Rijeka), 1.kat.

Prezentacijske i komunikacijske vještine mogu biti jedan od ključeva poslovnog uspjeha, kako pojedinaca tako i čitavih organizacija. Pomoću dobrih komunikacijskih i prezentacijskih vještina od članova tima možete izvući ono najbolje, povećavajući si tako šanse za postizanje optimalnih poslovnih rezultata unutar same organizacije. Glavni cilj radionice bit će naučiti na koji način ljudi efektivno komuniciraju, što su uzroci loše komunikacije i nerazumijevanja te kako bolje prezentirati.

Radionicu će voditi Dario Zorić, direktor Riječke razvojne agencije Porin, s višegodišnjim iskustvom kao poslovni savjetnik i poslovni trener iz područja leadershipa, managementa i osobnog razvoja radeći u Americi, Aziji i Europi. Član je Hrvatske udruge za upravljanje projektima (CAPM), Svjetske asocijacije projektnih managera (IPMA) i Lehigh University Alumni Association (LUAA).

 

Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti kako bolje prezentirati i komunicirati te je besplatna za sve sudionike.

Radi bolje organizacije molimo da prijavu izvršite na email: [email protected] do srijede 20. ožujka 2019. godine u 9 sati.