Postanite dio globalnog pokreta za klimu koji se događa u istih 24 sata, 25.-26. listopada 2019. u više od 110 gradova svijeta!

Čeka Vas bogat program s početkom u subotu (26.10.2019.) u 9:00 sati u Proizvodnom parku Torpedo Riječke razvojne agencije Porin (Milutina Barača 62, Rijeka).

U ugodnoj atmosferi učit ćete i povezivati ideje uz pomoć mentora iz različitih područja (gospodarenje otpadom, energija, klima, društvene inovacije, kreiranje poslovnih modela, storytelling). Iskoristite jedinstvenu priliku kako biste doprinijeli smanjenu utjecaja klimatskih promjena kroz izazov grada Rijeke, izazov gospodarenja otpadnim materijalima na lokalnoj razini, više o izazovu: https://climathon.climate-kic.org/hr/challenges/waste-management/leave-it-clean-prevent-the-waste-riot-in-rijeka .

 

Završna prezentacija ideja i dodjela nagrada otvorena je za javnost i prema programu počinje u 17:45 sati. Program završava u subotu (26.10.) sa svečanom dodjelom nagrada od 20:15 sati – slobodno pozovite svoje prijatelje, obitelj i kolege da Vas dođu bodriti.

O najboljim idejama odlučivat će nezavisni stručni prema zadanim kriterijima – sve ćemo Vam pojasniti u subotu!

Za bolji uvid u raspored događaja možete pogledati program na: https://climathon.climate-kic.org/hr/rijeka-the-event-page-2019 . Prijaviti se možete do 25. listopada 2019.

Nadamo se da ćete imati mnoštvo izvrsnih inovativnih ideja te da ćete na Climathonu imati priliku formirati dinamičan tim i dalje razvijati Vaše ideje uz mentorsku pomoć.

 

Što očekivati od događaja:

– aktivan brainstorming

– prilika za utjecanje na lokalnu promjenu u gradu Rijeci

– prilika za povezivanjem sa stručnjacima ili kolegama koje inače ne susrećete i razmjenom ideja

– nagrade za tri najbolja tima i njihove ideje

 

Inovacija se događa upravo kada se različitosti okupe na istom mjestu oko istog problema ili ideje, tada se rađaju potencijalno velika, zanimljiva rješenja!

 

Za dodatne informacije javite se na:

– e-mail:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

 

 

Hakirajmo zajedno naš put u zeleniju klimu!

Vaš Climathon Rijeka organizacijski tim