Agencija za mobilnost i programe EU poziva Vas na sudjelovanje na regionalnim radionicama koje će se organizirati s ciljem boljeg upoznavanja s aktivnostima programa Erasmus+ u okviru područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja kao i bolje pripreme za podnošenje projektnih prijedloga za Ključnu aktivnost 1 (KA1) – Projekte mobilnosti i Ključnu aktivnost 2 (KA2) – Strateška partnerstva.

 

Svrha regionalnih radionica jest pružiti priliku zainteresiranim potencijalnim prijaviteljima KA1 i KA2 projekata za pobliže upoznavanje s ciljevima navedenih aktivnosti, davanje smjernica i savjeta za popunjavanje prijavnog obrasca kao i praktični rad na dijelovima prijavnog obrasca a s ciljem što kvalitetnije pripreme za podnošenje projektnog prijedloga u okviru Poziva na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2017. godinu.

Prednost imaju organizacije zainteresirane za prijavu projektnih prijedloga na novom natječajnom roku 2017., a koje dosad nisu imale uspješne projektne prijave, nisu provele nijedan projekt u okviru Ključne aktivnosti 1 i Ključne aktivnosti 2 u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju te stoga u istom imaju manjak iskustva ili su potpuni početnici.

Broj sudionika na radionicama je ograničen. U slučaju velikog broja prijavljenih sudionika, Agencija za mobilnost i programe Europske unije zadržava pravo ograničenja sudionika koji dolaze iz iste ustanove.

Regionalna radionica u Rijeci će se održati: 13.12.2016. u prostorijama Pomorskog fakulteta (Studentska ulica 2) dnevni red Rijekakrajnji rok za prijavu je 09.12.2016.

 

Zainteresirani sudionici trebaju se prijaviti putem registracijskog obrasca dostupnog na sljedećoj poveznici.

Za sva pitanja u vezi radionica molimo Vas da se obratite na e-mail adresu [email protected].